Stepteam Tiel
/


voor steppers in de Betuwe

 

Welkom op onze website!

Stepteam Tiel heeft als doelstelling het promoten in de Betuwe van activiteiten rond de step sport, vaak ook ‘kickbiking’ genoemd.

De step heeft inmiddels het imago van kinderspeelgoed achter zich gelaten, het steppen geeft iedere volwassene de mogelijkheid om weer in vorm te komen.

Wil je afvallen? Herintreden als sporter? Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar hulp bij het starten met steppen? Wil je advies over welke step het beste bij je zal passen? Zoek je naar toertochten waar je deel aan kan nemen? Biedt je zelf activiteiten aan rondom het steppen?


Neem contact met ons op en we bekijken samen wat wij elkaar kunnen bieden. Zonder verplichtingen.

Voor de liefhebbers van toertochten is via de website van Toersteppen.nl een actueel overzicht van alle geplande tochten in Nederland en België te vinden. Volg deze link om direct om de website terecht te komen:

toersteppen - landelijk platform voor toertochten

Betuwe in de Bloei - 2019:

Op 14 april a.s. verzorgen wij; Gerda, Carlo en Marcel, de Betuwe in de Bloei steptocht. De route zal ongeveer 49km zijn en is via fietsknooppunten te volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met ons te steppen, het tempo zal 15 tot 18km/h zijn (afhankelijk van de deelnemers). Halverwege is er een rustpunt waarbij het mogelijk is om voor eigen rekening gebruik te maken van een terras (overdekt en buiten terras beschikbaar)

Voor meer info bezoek ook onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/stepteamtiel/

 

 

Stepteam Tiel is een groot liefhebber van de toertochten die gedurende het jaar door Stepteam Brabantsbont worden georganiseerd.

Check via de website de actuele agenda:

Stepteambrabantsbont

 

En als u contact met ons wilt opnemen, klikt u gewoon op Contact om een e-mail te sturen.