Stepteam Tiel
/


voor steppers in de Betuwe

 

Welkom op onze website!

Stepteam Tiel heeft als doelstelling het promoten in de Betuwe van activiteiten rond de step sport, vaak ook ‘kickbiking’ genoemd.

De step heeft inmiddels het imago van kinderspeelgoed achter zich gelaten, het steppen geeft iedere volwassene de mogelijkheid om weer in vorm te komen.

Wil je afvallen? Herintreden als sporter? Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar hulp bij het starten met steppen? Wil je advies over welke step het beste bij je zal passen? Zoek je naar toertochten waar je deel aan kan nemen? Biedt je zelf activiteiten aan rondom het steppen?


Neem contact met ons op en we bekijken samen wat wij elkaar kunnen bieden. Zonder verplichtingen.

Voor de liefhebbers van toertochten is via de website van Toersteppen.nl een actueel overzicht van alle geplande tochten in Nederland en België te vinden. Volg deze link om direct om de website terecht te komen:

toersteppen - landelijk platform voor toertochten

Betuwe in de Bloei - 2020:

Op zondag 26 april verwachten wij liefhebbers van een mooie toertocht de volgende editie van de voorjaars steptraditie in de Betuwe aan te mogen bieden.

Dit jaar starten we vanaf de parkeerplaats van de ‘Stapelbakker’, gelegen aan de rand van het prachtige landgoed ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’. Het adres is: Oude Waag 21, 4153 RC Beesd

Tussen 9 en 10 uur verzamelen we ons en om 10 uur vertrekken we voor een steptocht van ongeveer 50km door de Betuwe. Tijdens de tocht zal er een rustpunt zijn waar de gelegenheid is voor een sanitaire stop en/of koffie/thee/fris i.c.m. een versnapering.

Deelname aan deze toertocht is gratis en geheel voor eigen risico. Het dragen van een helm is aan te raden. Eventuele kosten onderweg zijn voor eigen rekening.

Uiteraard volgen wij alle berichtgeving rondom het ‘Corona virus’, de verwachting van ons is dat er op 26 april zonder problemen genoten kan worden in de Betuwe vanaf de step. Mocht het onverhoopt niet verantwoord blijken om te vertrekken dan informeren wij tijdig alle deelnemers.

Aanmelden voor deelname kan middels een bericht via de facebook pagina van StepteamTiel

of per mail via info@stepteamtiel.nl

GPX route Betuwe in de bloei 2020
navigatie bestand steptocht 26 april 2020
Betuwe in de bloei - 2020.gpx (70.5KB)
GPX route Betuwe in de bloei 2020
navigatie bestand steptocht 26 april 2020
Betuwe in de bloei - 2020.gpx (70.5KB)

 

 

Stepteam Tiel is een groot liefhebber van de toertochten die gedurende het jaar door Stepteam Brabantsbont worden georganiseerd.

Check via de website de actuele agenda:

Stepteambrabantsbont

 

En als u contact met ons wilt opnemen, klikt u gewoon op Contact om een e-mail te sturen.